Oasis of the Seas, världens största kryssningsfartyg


Oasis of the Seas är det mest otroliga kryssningsfartyget som någonsin har byggts. Med hela 16 däck, en kapacitet av 5400 gäster och med 2700 hytter är detta något i en klass för sig. Fartyget är byggt med flera olika teman. Boardwalk kommer att vara ett vackert område för familjen och inspirerat av gamla hamnar. Här kommer det bl.a. att finnas fem butiker och fem matställen.
Den första amfiteatern till havs finner du också ombord, Aqua Theater. Här kommer det att vara vatten som är temat. Det kommer att vara uppträdande både dagtid och kvällstid på teatern.
 
Royal Promenade - RCCLs specialitet kommer nu i ny design. Här kommer alla gäster som kommer ombord på fartyget att bli mött av en stor träskulptur gjord av konstnären Larry Kirkland. Här kommer det också att finnas butiker, restauranger, caféer och barer. "The Rising Tide Bar" kommer att förflytta sig upp och ner mellan tre våningar och bli en ny attraktion. Royal Promenade kommer också att ha en specialgjord karusell som blir unik för detta fartyg. Från Promenade kan man gå till Central Park som ligger på däcket ovanför. Central Park kommer att vara ett grönt och frodigt område med flera restauranger och butiker. 

Nya tillägg på detta fartyg är två klätterväggar och den första "Zip-line" till havs som går 9 däck över Boardwalken! Andra alternativ för gästerna är den populära Schooner Bar, Champagne baren, den nya Mondo Café Bar, fotogalleriet och den alltid så populära Boleros Latin dansklubb. 

Västra Karibien

DagHamnAnkomstAvgång
LördagFt. Lauderdale 17:00
SöndagTill havs  
MåndagLabadee, Haiti08:0017:00
TisdagFalmouth, Jamaica10:0018:00
OnsdagTill havs  
TorsdagCozumel, Mexico08:0021:00
FredagTill havs  
LördagFt. Lauderdale07:00 

Pris från: 7 680 kr

JA TACK!
Jag kanske borde lägga mina skattepengar på en Karibien-kryss istället?
Skulle vara såå nice att få se Jamaica, Mexico, Haiti och USA, på en vecka!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Låter ju hur skoj som helst! :o

2009-04-20 @ 12:27:43
Postat av: Lejonstrand

I know!

2009-04-20 @ 13:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se