Ordningsregler

The best of Viking Lines ordningsregler:

2. Medförande eller användning av vapen, utrustning, apparater eller föremål som kan medföra fara för passagerare, besättningen eller fartyget är förbjudet utan rederiets tillstånd. Vid innehav skall detta alltid meddelas till personalen i samband med incheckningen. Överträdelse är straffbart.
Men min kniv då? :P

3. Medtagande av livsmedel som är uppenbart avsedda för tillredning ombord är av säkerhetsskäl förbjudet. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet för passagerare att tillreda mat i hytterna eller i fartygets övriga utrymmen. Det är inte heller tillåtet att ombord förtära medhavda alkoholdrycker eller alkoholdrycker inköpta i fartygets taxfreebutik/sjöbutik. Alkohol beslagtas ifall passagerare bryter mot denna regel. Det är inte tillåtet för kryssningsresenärer att medföra alkohol ombord. Exempel på livsmedel som kan tas med ombord är babymat samt specialkost för födoämnesallergiker. Babymat kan ombord värmas i skötrum eller café, som tillhandahåller mikrougn. Passagerare är skyldiga att på anmodan överlämna föremål som kan utgöra fara för fartygets säkerhet eller ordningen ombord. Passagerare som på anmodan vägrar uppvisa innehållet i medhavt bagage, kan nekas ombordstigning på fartyget. Avvisade passagerare besitter ej rätt till återbetalning av resebiljetter eller annan ersättning för dennes kostnader som förorsakats av avvisningen.

Den regeln kommer vi, liksom många andra, att bryta. Sorry!

4. Passagerare som är berusad och stör ordningen ombord omhändertas av fartygets ordningsvakter och hålls i förvar.
Eeh, undrar hur full den där fyllecellem kan bli egentligen? *no fun intended*

7. Användningen av egna musikanläggningar ombord är förbjudet och de kan tillfälligt tas i förvar.

Fett tråkigt, men jag förstår varför, men ändå.


13. Fotografering av enskilda passagerare eller personal utan tillstånd av den berörda personen är förbjudet och straffbart.
Haha, den regeln ska Camilla få höra, fröken papparazzi!!!

TREVLIG RESA!
Thank you, spank you!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se