Roast på Berns


Roast på Berns är en kärleksfull hyllning till en utvald person genom satir, ironi, vulgära skrönor, ohyfsade påståenden och grova förolämpningar.

Under fyra kvällar i början av mars - två föreställningar per kväll - kommer Erik Haag agera roastmaster för en panel bestående av bla David Batra, André Wickström, Magnus Betnér och Petra Mede. Objekten för hyllningarna är emellertid än så länge hemliga meddelar producenterna Kerstin Johansson och Henrik Schyffert. Roast på Berns är en kärleksfull hyllning till en utvald person genom satir, ironi, vulgära skrönor, ohyfsade påståenden och grova förolämpningar.

Inspirationen kommer från Henrik Schyfferts 40 årsroast på Intiman där Erik Haag var roastmaster för en panel med Jonas Gardell, Johan Glans, Magnus Betnér, Anna-Lena Brundin mfl. Biljetterna till den föreställningen sålde slut på någon timme och blev en succé.

Dessvärre blev materialet så explicit så det inte lämpade sig för TV just då, men som tur är kommer vårens föreställningar att visas på Kanal 5 senare i år oavsett hur långt roastningen tänjer på gränserna!


Ooh, vad roligt!
Kanal 5 är lätt den bästa tv-kanalen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se