Tidens anda - det Nöjesguiden talar mest om just nu

Brukar gilla att sno åt mig ett ex av Nöjesguiden när jag är i stan och strosar.
Ett av de roligaste sakerna att läsa i tidningen är en lista som heter "Tidens anda - det vi talar mest om just nu".
För att förstår vad det handlar om publicerar jag en av dessa lisor nedan:

1 Flakbrist
Jämfört med förra året har vi inte alls sett lika många lastbilar med vitklädda studenter på flaket och dunkande eurotrash i högtalarna. Tyvärr har vi sett lika många personbilar med två stackare inklämda i baksätet, viftandes med Sverigeflaggor och alkoläsk. Åh, denna inhumana behandling.

2 Kanylerna i parkerna!
Det säkraste av alla sommartecken! Det är så fint när parkerna översköljs av små barn utrustade med hinkar och spadar och som stolt springer tillbaka till mamma och visar upp ett knark-kit som de just hittat. Kommunen, städa upp för helvete. Det är lite därför vi betalar er.

3 Kallprat
Vilka är dessa män som jämt vill inleda en konversation på offentliga toaletter? Allt vi ber om är att bli lämnade ifred.

4 Twinjuries
I England sprang en snubbe in i ett träd när han joggade och twittrade samtidigt, och en kvinna blev påkörd för att hon var för upptagen med statusuppdateringarna. Twitter blir bara farligare och farligare.

5 Reklamen i Spotify
Få saker kan orsaka samma nivå av rosenraseri.

6 Hedningar i arbetsmiljö
Enligt RFSU har en av fyra svenskar haft sex på arbetet. Titta dig omkring nästa gång du är på jobbet och försök räkna ut vilka av dina kollegor som varit extra frigjorda/exhibitionistiska/slampiga. En perfekt övning för tröga måndagsmorgnar.

7 Komikerdöden
Kommer ni ihåg i början av året när alla pratade om att 2009 skulle bli komikernas år? Alla skulle helt plötsligt roastas och vi fick en massa nya stand up-shower. Årets missberäkning?

8 Linser för ickebehövande
Nästa stora fåfänga grej.

9 1000 apors nya layout
Det är fortfarande ingen som har vågat säga något. Lite som när man ser en ful bebis och ryggar tillbaka innan man klämmer fram ett "åh... vad... gullig den är".

10 Pottfrisyren   
Vad fan hände med pottfrisyren? Vi saknar den! Lätt att klippa, lätt att sköta och lätt att ha att göra med i största allmänhet.

Så jävla sant!
Stämmer nästan alltid in på vad man själv tänkt men inte satt ord på, och det man inte har någon aning om kollar man upp, eller som med nr 10 - skrattar åt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se