Jag gillar inte folkpartiet, men

...jag ser just nu på en repris av Debatt där han Jimmie ifrån sd blir TOTALT överkörd av en representant från folkpartiet.
Det känns väldigt konstigt att hålla på en fpare, men det är inte så konstigt.
Partiledaren ger ett hemskt rörigt intryck och verkar inte ha någon koll alls och refererar hela tiden till en artikel i Aftonbladet, som ju alla vet är en extremt trovärdig tidning och är så himla värd att ange som källa.
Eller inte.
Han har inga bra argument heller, han pratar om att både islam och muslimer är ett hot för Sverige och att det är tragiskt att vissa skolor inte spelar Den blomstertid nu kommer på skolavslutningar och att simhallar har olika öppettider för män och kvinnor.
Oj, oj, oj, vilka problem han har!
Han har verkligen ingenting att komma med och använder extremt löliga och dumma argument till varför vissa grupper i samhället är hotfulla och farliga för gamla Svedala.
Vad tror han egentligen?
Hur kan han klaga på muslimska seder när det egentligen är Sverige som håller på att bli avkristnat. snarare än att det är islamistiska rörelser som har som mål att hålla skolavslutningar i moskéer istället för i kyrkor.
Jag hatar egentligen inte mycket, men jag hatar fördumsfulla, ignoranta människor som vägrar att tro på någon annan än sig själv, eller i detta fallet sin egna lilla rasistiska grupp.
De säger: Sd in i riksdagen 2010.
Lejonstrand säger: Sd in i närmaste moské för lite utbildning och nya kulturella erfarenheter, helst innan 2010.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo fast det är ju Jimmy i SD som har skrivit artikeln, eller? :)

2009-10-21 @ 18:34:01
Postat av: Anonym

Nej inte rubriken vilket han är sjukt upprörd för.

2009-10-21 @ 18:38:08
Postat av: vicky

Jag tror inte sd är ett så korkat parti som man vill göra gällande och jag finner det mer provocerande att de inte behandlas som andra partier med sakliga granskningar som gäller alla. Självklart har partiet stora brister och har en väldigt provocerande kärnfråga men att fokusera på att de vill ha ex gammeldans i skolan och liknande känns lite onödigt å fokusera ¨på.- Finner personligen vissa andra partier minst lika provocerande utan å nämna vilka.. och då pga att de inte kan skilja mellan solidaritet och faktiska budgeten + flummighetsfaktor.

2009-10-22 @ 17:08:02
Postat av: Schamilla

ahaha, såg föresten ditt klipp på Soran på Youtube som du har...haha ... det stämmer ju in väldigt bra på allt detta.

2009-10-22 @ 19:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se