Paulúns superjuicer


Testing, testing igen då!
Var på Konsum och såg dessa två "superjuicer" ifrån Paulúns och var såklart tvungen att köpa dem (har för övrigt äntligen gjort av med nästan alla burkar ifrån samma märke ifrån förra årets hälsomässa, konstigt nog stinker de nu i soporna trots att de var inkapslade).

Egentligen är det lite falsk marknadsföring av juicerna eftersom de inte innehåller mest juice av de frukter och bär de marknadsförs för.
Blåbär- och acaijuicen innehåller till exempel mest druvjuice, hela 80 % medan hallon- och granatäppeljuicen innehåller 65 % äppejuice.
När det gäller smaken gillade jag juicen med hallon och granatäpple bättre, den andra var grumligare och mer "torr" om man ska prata vinspråk (vilket f.ö. ett ett konstigt språk, för hur kan en dryck vara torr?).
Ja, de var ganska goda iallafall, men lite väl dyra.
Och förpackningarna är snygga, att bakgrunden alltid är grön är ett smart drag eftersom de flesta associerar (stavning?) den färgen med hälsa på något sätt.

Sen var det de här med att de kallar dryckerna för "superjuicer", jag känner mig inte särskilt super efter att ha druckit någon av juicerna.
Jag har druckit dessa juicer de senaste dagarna och idag vaknade jag och kände mig lite småförkyld.
Så att eeeh, ja...!

Blåbär & acai
Betyg:
MM

Hallon & granatäpple
Betyg:
MMM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se