Fint initiativ

bilden

Läste detta i tidningen:

Idag startar insamlingen med en ny önskebrunn utanför Stadshotellet i Västerås centrum. Fontänen utanför Stadshotellet har försetts med galler och kan nu ta emot västeråsarnas pengar; 50-öringar och även andra valörer. Alla kommer även att kunna skänka pengar som räknas om i 50-öringar på webbsidan www.50öring.se. 

Vi tänker samla in alla 50-öringar vi kan för att hjälpa utsatta människor i Västerås. Hemlösa, missbrukare, mammor och pappor och barn som har svårt att klara vardagen. Hos oss förvandlas dina 50-öringar till mättande kvällsmat, en hel natts sömn i en riktig säng, en stadig frukost och rätt stöd från människor som orkar vara kvar och stötta den som inte själv orkar ta sig i kragen.

Målet är att samla in en miljon 50-öringar innan de upphör som betalningsmedel 30 september nästa år. Kampanjen pågår till den 30 september 2010 då 50-öringen upphör som betalningsmedel.


Naaw, vad fint.
Jag gillar inte att ha 50-öringar i min plånbok ändå, så nu ska jag börja samla den i en påse och sen kasta i brunnen när det blivit ett par stycken.
Har sett en del hemlösa här i V-ås och bor rätt nära en bakgård där man ser dem hänga, så jag kan passa på att dra mitt lilla strå till stacken, så att säga.

Kommentarer
Postat av: Schamilla

naaww, vad fint!=)

få la göra det nu till helgen då=)

2009-09-09 @ 14:33:38
Postat av: Anonym

vilket skådespel för medborgarna!! man blir äcklad.

det är ju bannemig kommunens ansvar enligt alla socialistiska koventioner att ta hand om sina medborgare. pengarna till socialbidrag räcker ju till ALLA.. nää just ja. de pengarna används ju för att bygga en ful jävla brunn ist.



Trevligt slöseri med skattepengar

2009-09-09 @ 15:29:59
Postat av: Lejonstrand

Som att de pengarna alltid räcker till, vet du ens något om hemlöshet eller är du bara en sån som gillar att tycka och tänka om sådant du inte har en aning om? Orka vara "anonym" och inte stå för sina åsikter, det blir jag äcklad av.

2009-09-10 @ 08:26:21
Postat av: Schamilla

ahhaha...

2009-09-10 @ 16:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se