Sonia Rykiel pour H&M

Lite sjukt att de på H&M inte låter varje gästdesigner ha sin tid i rampljuset, redan nu är det klart vem nästa gästdesigner ska bli:

SONIA RYKIEL VÄRMER UPP JULEN 2009 PÅ H&M OCH INLEDER
VÅREN 2010 MED EN STICKAD FÄRGKAVALKAD

H&M och Sonia Rykiel är stolta över att presentera Sonia Rykiel som H&M:s nya gästdesigner för vintern 2009 och våren 2010. Det franska modehuset som grundades av ”the Queen of Knits” representerar en distinkt, modern och kaxig Paris-anda. Det är första gången H&M gör ett designersamarbete med damunderkläder: exklusiva underklädesplagg och accessoarer som kommer till H&M:s butiker den 5 december 2009. Kollektionen lanseras på alla H&M:s marknader i cirka 1 500 butiker och släpps samtidigt i några av Sonia Rykiels främsta boutiquer världen över – vilket är ytterligare en premiär för H&M.
H&M och Sonia Rykiel som båda älskar att överraska har nöjet att presentera ännu ett samarbete för våren 2010. En andra kollektion som innehåller ikoniska stickade plagg och lekfulla accessoarer för kvinnor och flickor i åldern 1,5 till 8 år. Kollektionen lanseras i cirka 250 H&M-butiker på samtliga marknader den 20 februari 2010.

”Sonia Rykiel är en av modevärldens stora ikoner som har skapat en unik feminin, Paris-chic och modern stil i kombination med funktionella, bekväma och lättburna plagg. Hennes attityd och utstrålning väcker beundran bland kvinnor i alla åldrar över hela världen. Vi älskade den chica lekfullheten på visningen vid Sonia Rykiels 40-årsjubileum – och i samma anda handlar den här kollektionen om att frossa i fantastiska underkläder. Kollektionen bjuder på en modern, helt ny underklädeslook, och när vi började arbeta på den tillsammans med Rykiel kunde vi knappt sluta”, säger H&M:s kreativa rådgivare Margareta van den Bosch. ”Den ger verklig stjärnglans åt våra egna kollektioner.”
Rykiels signum är övervägande svarta plagg, synliga sömmar, spets, strass, färgstarka ränder och naturligtvis de stickade tröjor som har kommit att bli synonyma med varumärket. Den rödhåriga designern är en nationell ikon som har tilldelats många utmärkelser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se