Reklamation

Reklamerade en apelsinjuice igår eftersom det smakade jätteskumt  trots att  den var nyöppnad och hade gott om bäst före-dagar kvar (har vittne på det) och fick svar på mejlet jag skickat idag:

Hej,

Tack för att du hörde av dig till oss med din reklamation. Vi beklagar det som inträffat, det är verkligen tråkigt när det drabbar dig som konsument.
Vi har tyvärr fått flertal andra reklamationer på samma datum och vi forskar i vad som kan ha hänt. Vår kvalitets och hygienansvariga har gjort tester och den är absolut inte farlig att förtära, det är som vanligt, endast apelsiner och inget annat tillsatt, antagligen så är det blandningen av olika apelsinsorter som har ställt till det. Just i denna batch så hade vi fyra olika sorter, just för att försöka uppnå den bästa kvaliteten som möjligt men tyvärr så har vi misslyckats. Vi ber så väldigt mycket om ursäkt för att den inte smakade riktigt lika bra som förväntat!
Vi vill givetvis kompensera dig för dina utlägg genom värdecheckar, dessa kommer via posten inom det snaraste! På detta vis hoppas vi att du tar chansen att prova på vår goda juice igen och får en bättre upplevelse!

 Med vänlig hälsning
Veronica K
Ledningskoordinator

= mer Brämhultsjuice till mig, woho! =)
Fast det var lite weird, för juicen började smaka bättre någon dag senare.
Men vad ska man göra då, jo det ska jag säga er, man ska dricka upp resten av juicen :D


Kommentarer
Postat av: Schamilla

hahhaha, då är så stygg! hahahahahha

2009-09-16 @ 13:30:00
Postat av: Schamilla

Hahahahahahaha! Du är så stygg! hahaha

2009-09-16 @ 13:30:47
Postat av: Lejonstrand

Men den smakade plast! Ett tag iallafall...

2009-09-16 @ 13:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se