Vädurens 2009

Så blir ditt 2009
Glödande Venus gör att du möter massor av nya människor och får beröm på jobbet ... och killarna kommer att vara helt galna i dig.

Singel? En vältränad person kommer att få din tillvaro att gunga i januari, men under hösten träffar du en vildare typ som ändrar sin livsstil för din skull.

Tillsammans?
Ni avslutar varandras meningar och är överens om det mesta. En kärlekssemester på vintern bjuder på smaskiga detaljer du inte kan få nog av.

Ditt nyckeldrag - ledarskap

Du är bra på att ta kommando och du motiverar andra att göra sitt bästa.

Svårt att låta bli - tävlandet

Du vill alltid vara först - från att erövra snyggingen alla vill ha, till att se den där nya filmen.

Vad du vill ha i kärlek

Du behöver en man som kan matcha din energi men som också kan få dig att varva ner. Han måste vara beredd att anstränga sig för att ta vara på allt livet har att erbjuda.



Kalender 2009 - roliga höjdpunkter och erotiska äventyr under året

Januari:
Julstressen vill först inte ge med sig, men lugnande Neptunus hjälper dig att varva ner. Prova olika avslappningstekniker (yoga, bubbelbad) tills du hittar något som verkligen funkar för dig.

Februari: Upproriska Venus vill att du tackar ja till en het dejt. Ihop? Greppa hans skinkor och dra honom ännu närmre när ni har sex.
Singel? Använd din vågade charm ("Får jag bjuda dig på middag?") för att erövra en snygging.

Mars: Ibland är du långsint, men nostalgiska Månen får dig att sluta fred med en kompis du grälat med. Skicka ett sms runt den 17:e och skriv att du tänkt på henne och bestäm tid för en fika.

April:
Den lite ogenerösa Saturnus får ekonomin att tryta runt den 20:e. Samla arbetskompisarna och gå till en bar med happy hour. Eller gå på en rabatterad matinéfilm och dela på något gott efteråt.

Maj: Tanken på den kommande värmen gör dig uppåt. Unna dig en vaxning, köp massor av härlig sängläsning eller slinga håret. En fantastisk kyss den 28:e gör dig sugen på sommarflirt.

Juni: Rastlösa Merkurius styr, så sjukanmäl dig en dag för att sola och bada eller ta en cykeltur. Din gudinneinspirerande klädsel (böljande klänning och silversandaler) får en riktigt het kille att spana in dig runt den 16:e.

Juli: Pigga Jupiter tycker du borde göra en utflykt med pojkvännen eller en kompis runt den 6:e. Välj en plats som är känt för något du gillar, som vinprovning eller konserter.

Augusti: Generösa Jupiter frestar med godsaker runt den 12:e och det kan vara svårt att hålla formen. Hitta tillfällen för träning - som att gå istället för att köra bil eller lite skön ansträngning till sängs med en härlig kille.

September: Lustfyllda Venus förstärker din redan intensiva sexlust -kräv långa sejourer med din kille eller sms:a en speciell vän. I mitten av månaden ska du släppa loss i en cabbad bil eller i en hammock.

Oktober: Trots Mars intensiva inflytande får du inte glömma bort att umgås med vännerna. Använd din välkända kreativitet och styr upp en tjejkväll den 4:e (varför inte lite manikyr och pedikyr?). Runt den 29:e blir du överraskad med en present från en kille.

November: Trots att du helst bara vill hänga med kompisar så kanske du borde julhandla med ett syskon eller hjälpa föräldrarna med helgförberedelser. Ett öppenhjärtigt samtal under lyhörda Månen får dig att uppskatta familjen ännu mer.

December:
Otåliga Mars får dig att lämna festerna tidigt för att skynda hem med killen. Bjud hem honom efter den 20:e - tänd ljus eller en brasa, fyll på vinglasen och slå er ner på vardagsrumsgolvet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se