Crisp'it.
En nyhet ifrån Marabou är Crisp'it som består av karamelliserade kexkulor i mjölkchoklad.
Jag tyckte inte att den var god, den var bara hård att bita i, eftersom den inte hade några ställen där man skulle bryta av chokladen.
Sen är jag inte överförtjust i kombinationen kex och choklad, gillade t.ex. inte Digestive-chokladkakan.
Jag ger den här chokladen ett år eller två, sen är den borta ifrån livsmedelsbutikerna.
Löjligt namn också.
Mitt betyg:
MM
Kommentarer
Postat av: Schamilla
Hehe, om du inte gillade denna skulle du vart med igår och smakat på en ny lansering... vanilj med chili..usch..inge gott någonstans..
Postat av: Anonym
du har rätt choklad å kex e inte gott.. ihop
Postat av: Lejonstrand
Men någon måste ändå tycka att det är gott, frågan är hur många som behövs för att de ska lansera en ny smak :o
Trackback